C Ahlberg Consulting AB

Historik

Företaget startades 1993 av Christer Ahlberg. Fram till 2001 var vi etablerade i Östra Tommarp utanför Simrishamn. 2001 flyttades verksamheten till Sankt Olof, beläget i norra delen av Österlen, där helt nya lokaler byggdes för ändamålet. 2005 hade verksamheten vuxit och då anställdes redovisningskonsult Eva Silverbern. 2007 var det dags igen att anställa och då en redovisningsassistent. Vi blev med detta lite trångbodda och 1 januari 2009 tog vi en tillbyggnad i bruk. Här fick vi kontorsutrymme, arkiv, pentry och mötesrum.

Nutid

Vi är ett modernt företag som använder modern teknik i vårt dagliga arbete. Byrån är ansluten till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) vilket borgar för hög kvalité och noggrannhet på våra tjänster. Med auktorisationen är vi förpliktigade att löpande genomföra auktualitetsutbildningar. Årligen genomgår vi fortbildning inom redovisning, beskattning och annat som rör företags ekonomi och administration.

Kunder

Våra kunder idag är små och medelstora företag. Allt mellan enmansföretag och de som har ett tiotal anställda. Företagen representerar ett flertal branscher bl.a. bygg, el, VVS, måleri, städföretag och andra entreprenadföretag, handelsföretag, verkstadsföretag, fiskare, lantbrukare, hästföretagare, fruktodlare, vinodlare, skogsbrukare, jakt, dataföretag, fotografer, bokförlag, översättare, konstnärer, läkare, åkerier, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, ideella föreningar m.fl.

Vi värnar om alla våra kunder stor som liten.

Byråledare och ägare

Christer Ahlberg, auktoriserad redovisningskonsult, medlem i SRF.

Medarbetare

Eva Silverbern, auktoriserad redovisningskonsult, medlem i SRF.
Anette Röstén, redovisningsassistent.